2 tirsdagstræninger for seniorer tilbage i år. Spisning den 10. oktober

På en flot sensommerdag som denne, hvor SOK i Stendal beviste sit værd i Nordkredsens første division, kan det være svært at forstå, at dagslystræningen om tirsdagen snart er slut for i år.

Der er 2 træninger tilbage. Den første i Nordskoven den 3. oktober og den sidste i Vejlsø den 10. oktober. Begge dage med start fra klubhuset kl. 17.45. som sædvanlig. Mød gerne i god tid og tag evt. en lille lygte med, hvis det skulle blive mørkt før du forventede.

Sæsonafslutning. Den 10. oktober slutter vi sæsonen af med fællesspisning i klubhuset efter løbet. Alle er velkomne. Der er ingen tilmelding. Pris pr. pers 20 – 30 kr. incl. bad og sauna.

Hvornår starter vi igen? Tirsdagstræningen for voksne starter igen til marts. Men, husk at man ikke behøver at ligge på sofaen hele vinteren til vi starter igen. SOK har masser af andre tilbud hele vinteren, bl.a. træningsløb hver lørdag. Se programmet på hjemmesiden http://www.silkeborg-ok.dk/ i højre side under ”Fokus”.

Natløb: For dem der har lyst til natløb, tilbyder Ungdomsudvalget at voksne kan deltage i U-træning de dage der er natløb. Det er ca. 1 gang pr. måned i vinterhalvåret. Følg med her på siden for yderligere information.

Tirsdagstrænerne – Rikke, Martin, Trine, Anette og Tove

Skriv et svar