Ungdomsklubmesterskab 2013

Så var det tid til det årlige ungdomsklubmesterskab i SOK. Det blev gennemført efter alle kunstens regler, med både publikumspassage og spurtopløb indtil mål. Og vinderne blev behørigt hyldet.

Se flere billeder ved at "læse mere"...

Ungdomstrænerne havde i år gjort en god indsats for at gøre årets ungdosmklubmestersakb til en god oplevelse. Det ar både med publikumspassage og spurtopløb. Så der var lagt op til en festlig afslutning på sæsonens "dagslystræning".

Der blev også gået til den ude på banen. Herunder er det Nanna og Elias der løber så hurtigt at kameraet næsten ikke kan følge med.

alt

Også op til målposten blev der gået til den. Her er det Tobias B. som kaster sig over målstregen imens Nanna spejder efter konkurrenterne.

alt

Efter løbet var der tid til ldt frugt, et glas saftevand og en snak om ruten.

alt

Og så var der præmier til vinderne: Johanne, Celina, Tobias B., Elias og Bjarke - tillykke til jer!

alt

Og spurten blev vundet af Tobias C. og Birka - godt gået!